Vendégeink voltak a Nemzeti Ifjúsági Tanács Közösségképzőjének résztvevői

2023. április 28.
2023. április 27-én, csütörtökön ért véget a Nemzeti Ifjúsági Tanács székesfehérvári Közösségképzője. A két napos programsorozat utolsó programjaként a résztvevők a Titkok Házába látogattak.

A NIT Közösségképző célja a résztvevők tudásának bővítése, a szektor és a szervezetek működésének fejlesztése, olyan területeken, mint a közösség- és hálózatépítés, a projektmenedzsment és pályázatírás, döntéshozatal és vezetői minták elsajátítása, az ifjúsági szervezetek felépítésének mikéntje. A résztvevők tagszervezeteink vezetői, delegáltjai, szakemberei közül kerülnek ki. Nem titkolt célja a megújuló rendezvénynek, hogy az ifjúsággal foglalkozó szakemberek számára is új információkat, készségeket nyújtson a program, amelyet idén 2023. április 26. és 27. között Székesfehérváron, a magyar ifjúság fővárosában tartunk.

A két napos képzés utolsó programjaként a résztvevőket a Titkok Háza Tudományos Élményközpont látta vendégül, ahol bepillantást nyerhettek a foglalkozásainkba, játszhattak Zorával, és összemérhették mennyire tudnak csapatban játszani. Az a csapat, amelyik ügyesebben oldotta meg a feladványokat, megnyerte a Szabadulószobás játékunkat. Természetesen nem távozhattak tőlünk ajándék nélkül.