Köszöntjük a Titkok Házában!


A körülöttünk lévő világ megismerése, a jelenségek megértése életre szóló program. Hogy ez izgalmas, aktív felfedezés legyen, a Titkok Háza Tudományos Élményközpont ebben segít minden korosztálynak. Ismerje meg velünk a modern természettudomány új eredményeit, régi törvényszerűségeit, a tudományos és technikai vívmányok hatását mindennapi életükre.

Székesfehérvár és környéke az ország fontos ipari központja ezért nemcsak az a célunk, hogy közelebb vigyük a műszaki és tudományos eredményeket az emberekhez, legalább ilyen fontos küldetésünk, hogy a fiataloknak kedvet csináljunk a természettudományi és műszaki pályák iránt.

Az Echo Innovációs Műhely és az Óbudai Egyetem összefogásával, az Európai Unió támogatásával létrejött Titkok Háza sokféle élménypedagógiai foglalkozással várja látogatóit. Merüljön el a virtuális valóságban, építsen robotokat, ismerkedjen az atomenergia alapjaival, értse meg a hologramok működését, élje át a biológia csodáit, fürkéssze az csillagos égbolt titkait vagy éppen vizsgálódjon a bűnügyi laborban – mindezt akár az oktatási intézmények munkáját is segítő kihelyezett természettudományos órák, témanapok, klubfoglalkozások, szakkörök, tehetséggondozó programok keretében.
Konfuciusszal valljuk: „Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem.”
egy kisfiú és két kislány egy mikroszkóppal
naptár ikon

Események

A Titkok Háza folyamatosan izgalmas programokkal várja látogatóit. Legfrissebb híreinkről itt tájékozódhat.

egy kéz lebegő képeket érint meg
kamera ikon

Fotógaléria

A nálunk történteket szeretjük megörökíteni - fotókon, videókon. Keresse fel galériáinkat, nézzen körül a Titkok Házában!

kukac, telefon, okostelefon és boríték ikonok
telefon ikon

Kapcsolat

Erre tovább, ha szeretne kapcsolatba lépni velünk! Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén.