TámogatóinkSzéchenyi 2020 Program

{img-desc}
A Titkok Háza Tudományos Élményközpontban folyó munka alapját az EFOP-3.3.6-17-2017-00002 számú, „Természettudományos élményközpont létrehozása Székesfehérváron” című pályázati program teszi lehetővé, melyet az Európai Unió támogat Magyarország társfinanszírozásával. A pályázatot megvalósító konzorcium az Echo Innovációs Műhely Közhasznú Egyesület és az Óbudai Egyetem, a projekt időszak 2018.01.01. – 2020.12.31., a megítélt támogatás: 436.123.937 Ft.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Titkok Háza Tudományos Élményközpont Székesfehérváron a korábbi Technika Házában került kialakításra, ahol nagy hagyománya volt műszaki és természettudományi orientációs és ismeretterjesztő munkának. Az épületben a 300 négyzetméternyi területet az élményközpont céljaira térítésmentesen biztosítja Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata valamint a Széphő Zrt.
{img-desc}

Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft.

{img-desc}
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése határozata alapján a Fehérvári Civil Központ üzemelteti a Fehérvári Civil Központot, mely épület ad helyet a Titkok Háza Tudományos Élményközpontnak is. A Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. saját forrásból modernizálta többek közt az élményközpont világítási rendszerét, informatikai hálózatát, padlózatát, videorendszerét.