Videógaléria


Még gumicukrot is égettünk...

2019. július 30.
A Napraforgó Városi Napközis Tábor résztvevői látogattak a Titkok Házába, hogy játékosan ismerkedjenek a természettudományokkal. A Fehérvár Médiacentrum pedig videót készített erről.

Népesedési konferencia

2019. július 18.
A Titkok Háza adott otthont a Népesedési Világnap alkalmából tartott egész napos rendezvénysorozatnak. A konferencián szakemberek keresték a válaszokat a demográfiai folyamatok aktuális kérdéseire.

Titkok Háza - Egy jó gyakorlat

2019. július 3.
Német egyetemisták látogattak a Titkok Házába. A diákok bemutatókon keresztül ismerhették meg azt a jó gyakorlatot, mellyel az élményközpont népszerűsíti a természettudományos és műszaki pályákat.

CSI: Fehérvár

2019. április 28.
Különféle krimisorozatok szólnak különféle bűnügyi laboratóriumok futurisztikus eszközökkel végzett munkájáról. Kérdés persze, hogy mennyi ebből az igazság, és mennyi a fikció…

STEM-nap, bugátosoknak

2019. április 11.
A Bugát Pál középiskola tanulói látogattak a Titkok Házába, a tudomány világával ismerkedni. Egyik célunk az ilyen eseményekkel, hogy a diákok visszajelzései alapján is alakíthassuk programjainkat.

Időjárás állomást telepítettünk

2019. március 11.
Már ki sem kell lépni a lakásból, hogy pontosan tudjuk, milyen idő van odakint. Időjárás állomást telepített a Titkok Háza Tudományos Élményközpont az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar F épületének udvarára.