Videógaléria


Játszva tanulnak

2020. március 14.
Arról, hogy Székesfehérvár természettudományos élményközpontja hogyan gondolkodik az interaktív oktatásról.

Ne csak a vírustól félj!

2020. március 9.
Egy világméretű fertőző betegség a katasztrófafilmekben is ijesztő. Nemcsak a fertőzés lehetősége, de az emiatt kialakuló pánik miatt is. Ilyenkor nagyon kell a hiteles tájékoztatás – ezért szervezett előadást a Titkok Háza a koronavírusról.

Egy éves a Titkok Háza

2020. március 6.
Egy éve nyitotta meg kapuit a Titkok Háza Tudományos Élményközpont Székesfehérváron. A megnyitás óta, két tanítási félévben 6.400 diák vett részt a Titkok Háza valamilyen foglalkozásán, közülük hétszáz diák több kurzust is elvégzett.

Nyakunkon egy új ipari forradalom

2020. február 6.
Az elmúlt években drasztikusan nőtt a robotok száma Székesfehérváron – és ez a közeljövőben még inkább így lesz. A "Ipar 4.0" várható társadalmi hatásairól tartottak konferenciát február elején a Hiemer-házban.

Civil Advent

2019. december 9.
A Civil Központ is bekapcsolódott a 2019-es fehérvári adventi programsorozatba. Szombaton kézműves kirakodóvásárral, gyerekprogramokkal és a Titkok Háza foglalkozásaival várták az érdeklődőket. Meg persze a Mikulást…

Új programok a Titkok Házában 3d tervezés és nyomtatás

2019. november 30.
Ebben a tanévben a Titkok Háza új, izgalmas programokkal, tudományterületekkel bővült. Ezek egyike a 3d tervezés és nyomtatás