Videógaléria


CSI: Fehérvár

2019. április 28.
Különféle krimisorozatok szólnak különféle bűnügyi laboratóriumok futurisztikus eszközökkel végzett munkájáról. Kérdés persze, hogy mennyi ebből az igazság, és mennyi a fikció…

STEM-nap, bugátosoknak

2019. április 11.
A Bugát Pál középiskola tanulói látogattak a Titkok Házába, a tudomány világával ismerkedni. Egyik célunk az ilyen eseményekkel, hogy a diákok visszajelzései alapján is alakíthassuk programjainkat.

Időjárás állomást telepítettünk

2019. március 11.
Már ki sem kell lépni a lakásból, hogy pontosan tudjuk, milyen idő van odakint. Időjárás állomást telepített a Titkok Háza Tudományos Élményközpont az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar F épületének udvarára.

Bemutatkozik a Titkok Háza

2019. március 1.
A székesfehérvári Titkok Háza mostantól számos izgalmas programmal várja a természettudományok iránt érdeklődőket. Témavezetőink ebben a videóban a saját témáikat ajánlják.

Elindult a visszaszámlálás…

2018. december 3.
Hamarosan nyit a Titkok Háza a Fehérvári Civil Központban. Az Echo Innovációs Műhely és az Óbudai Egyetem összefogásával létrejött intézmény élménypedagógiai foglalkozásokkal várja majd látogatóit.

Alakulnak a dolgok...

2018. november 21.
Az, hogy megérkeztek az üvegfalak, már azt jelenti, hogy célegyenesbe fordult az építkezés a Titkok Házában. Persze, amint filmünkben is látható, azért akad még bőven tennivaló – de bíztatóak a kilátások.