Videógaléria


Titkok Háza - Egy jó gyakorlat

2019. július 3.
Német egyetemisták látogattak a Titkok Házába. A diákok bemutatókon keresztül ismerhették meg azt a jó gyakorlatot, mellyel az élményközpont népszerűsíti a természettudományos és műszaki pályákat.

CSI: Fehérvár

2019. április 28.
Különféle krimisorozatok szólnak különféle bűnügyi laboratóriumok futurisztikus eszközökkel végzett munkájáról. Kérdés persze, hogy mennyi ebből az igazság, és mennyi a fikció…

STEM-nap, bugátosoknak

2019. április 11.
A Bugát Pál középiskola tanulói látogattak a Titkok Házába, a tudomány világával ismerkedni. Egyik célunk az ilyen eseményekkel, hogy a diákok visszajelzései alapján is alakíthassuk programjainkat.

Időjárás állomást telepítettünk

2019. március 11.
Már ki sem kell lépni a lakásból, hogy pontosan tudjuk, milyen idő van odakint. Időjárás állomást telepített a Titkok Háza Tudományos Élményközpont az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar F épületének udvarára.

Bemutatkozik a Titkok Háza

2019. március 1.
A székesfehérvári Titkok Háza mostantól számos izgalmas programmal várja a természettudományok iránt érdeklődőket. Témavezetőink ebben a videóban a saját témáikat ajánlják.

Közelebb a jövőhöz!

2019. február 26.
Megnyílt a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. Az ünnepségen ZORA - egy humanoid robot - köszöntötte a vendégeket, később a résztvevők kipróbálhatták az élményközpont szolgáltatásait.