Videógaléria


Időjárás állomást telepítettünk

2019. március 11.
Már ki sem kell lépni a lakásból, hogy pontosan tudjuk, milyen idő van odakint. Időjárás állomást telepített a Titkok Háza Tudományos Élményközpont az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar F épületének udvarára.

Bemutatkozik a Titkok Háza

2019. március 1.
A székesfehérvári Titkok Háza mostantól számos izgalmas programmal várja a természettudományok iránt érdeklődőket. Témavezetőink ebben a videóban a saját témáikat ajánlják.

Közelebb a jövőhöz!

2019. február 26.
Megnyílt a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. Az ünnepségen ZORA - egy humanoid robot - köszöntötte a vendégeket, később a résztvevők kipróbálhatták az élményközpont szolgáltatásait.

Hamarosan nyit a Titkok Háza

2019. január 24.
„Az alkotó ember előtt végtelen a tér. De ha tudásunkat nem is használjuk fel feltétlenül újabb alkotásra, akkor is minden ismeret még gyönyörűbbé teszi előttünk a világot.” (Öveges József)

Elindult a visszaszámlálás…

2018. december 3.
Február elsején nyit a Titkok Háza Tudományos Élményközpont a Fehérvári Civil Központban. Néhány héttel a megnyitó előtt nyilvános bejáráson mutatták be az épületet, amely hamarosan"élesben" is megkezdi működését.

Alakulnak a dolgok...

2018. november 21.
Az, hogy megérkeztek az üvegfalak, már azt jelenti, hogy célegyenesbe fordult az építkezés a Titkok Házában. Persze, amint filmünkben is látható, azért akad még bőven tennivaló – de bíztatóak a kilátások.