Videógaléria


Titkok Háza Roadshow

2019. november 27.
Csapatunk rendszeresen ellátogat a megye oktatási intézményeibe, hogy bemutassuk, mi mindennel foglalkozunk. Ezúttal a Széchenyi Szakközépiskolában jártunk – ott készültek a Nyolcezer.hu felvételei.

Már gyerekként számítógépet akart tervezni

2019. október 24.
Dr. Seebauer Márta tíz évesen korában kötelezte el magát a műszaki pálya mellett. Egyetemi oktatóként kedvenc területe a mesterséges intelligencia.

A cél: a közös tudásbázis

2019. október 15.
A hazai természettudományos élményközpontokról tartottak országos konferenciát Székesfehérváron. A szakemberek a célok között elsősorban a közös tudásbázis létrehozását jelölték meg.

Agyvihar a Titkok Házában

2019. október 6.
STEM, vagyis „Tudomány, Technológia, Mérnöki tudományok és Matematika”. A STEM-program ezeket a területeket népszerűsíti – például a Titkok Házában rendezett, Agyvihar című verseny segítségével.

Még gumicukrot is égettünk...

2019. július 30.
A Napraforgó Városi Napközis Tábor résztvevői látogattak a Titkok Házába, hogy játékosan ismerkedjenek a természettudományokkal. A Fehérvár Médiacentrum pedig videót készített erről.

Népesedési konferencia

2019. július 18.
A Titkok Háza adott otthont a Népesedési Világnap alkalmából tartott egész napos rendezvénysorozatnak. A konferencián szakemberek keresték a válaszokat a demográfiai folyamatok aktuális kérdéseire.