Videógaléria


A cél: a közös tudásbázis

2019. október 15.
A hazai természettudományos élményközpontokról tartottak országos konferenciát Székesfehérváron. A szakemberek a célok között elsősorban a közös tudásbázis létrehozását jelölték meg.

Agyvihar a Titkok Házában

2019. október 6.
STEM, vagyis „Tudomány, Technológia, Mérnöki tudományok és Matematika”. A STEM-program ezeket a területeket népszerűsíti – például a Titkok Házában rendezett, Agyvihar című verseny segítségével.

Még gumicukrot is égettünk...

2019. július 30.
A Napraforgó Városi Napközis Tábor résztvevői látogattak a Titkok Házába, hogy játékosan ismerkedjenek a természettudományokkal. A Fehérvár Médiacentrum pedig videót készített erről.

Népesedési konferencia

2019. július 18.
A Titkok Háza adott otthont a Népesedési Világnap alkalmából tartott egész napos rendezvénysorozatnak. A konferencián szakemberek keresték a válaszokat a demográfiai folyamatok aktuális kérdéseire.

Titkok Háza - Egy jó gyakorlat

2019. július 3.
Német egyetemisták látogattak a Titkok Házába. A diákok bemutatókon keresztül ismerhették meg azt a jó gyakorlatot, mellyel az élményközpont népszerűsíti a természettudományos és műszaki pályákat.

CSI: Fehérvár

2019. április 28.
Különféle krimisorozatok szólnak különféle bűnügyi laboratóriumok futurisztikus eszközökkel végzett munkájáról. Kérdés persze, hogy mennyi ebből az igazság, és mennyi a fikció…